Hålogaland Muskelskjelettklinikk

Avdelinger:

Fysioterapiklinikken, Harstad, Troms
Telefon: 77 06 77 77 – Adresse: Rødbergveien 6, 9408 Harstad
ETS Medisinske Senter, Skånland, Troms
Telefon: 77 08 95 65 – Adresse: Revegårdsveien 10, 9440 Evenskjer

NB: Bruk kontaktskjema nederst for å sikre riktig og rask behandling av din timebestilling. Skjemaet kan IKKE brukes for andre henvendelser enn for spesialisert diagnostikk og behandling av lokaliserte muskel-/skjelett-lidelser.

Tverrfaglige spesialistklinikker innen muskel-/skjelettmedisin med ultralyddiagnostikk, ultralydveiledet behandling og trykkbølgebehandling

Vi kan love en svært grundig undersøkelse dersom du ønsker det. Dette som grunnlag for en mest mulig målrettet behandling der det er mulig.

Vi har jevnlig pasienter fra regionen midtre Hålogaland inkludert fra Lofoten, Vesterålen, Tromsø, Indre Troms og Narvik i tillegg til Harstad, Kvæfjord, Lødingen og ETS-kommunene.

Det er visse muligheter for at du kan få dekt reisen av Pasientreiser dersom du får en henvisning fra din lege/behandler på fysioterapi-skjema med bestilling «ultralyddiagnostikk». Da må du komme til en av våre fysioterapeuter eller til tverrfaglig vurdering.

Medarbeidere:

  • Stein Dragland, fysioterapeut, spesialist i ortopedisk medisin, MSc muskuloskeletal medicine, Middlesex University, England og spesialkompetanse i muskel-/skjelettultralyd
  • Elisabeth Lindstrøm Hansen, fysioterapeut og under spesialisering i ortopedisk medisin
  • Ronny Andreassen, lege, spesialist i allmennmedisin og spesialkompetanse i ortopedisk medisin
  • Anders Stormo, lege, spesialist i allmennmedisin og spesialkompetanse i ortopedisk medisin og muskel-/skjelettultralyd
  • Marius Christensen, lege, spesialist i allmennmedisin og under spesialisering i ortopedisk medisin

Vi anbefaler at alle pasienter som kommer med nye problemstillinger, som ikke har vært hos oss på en stund eller som ikke har vært hos oss før, tar med dette egenerklæringsskjemaet utfylt til konsultasjonen for å få mest mulig ut av timen.

For timebestilling velg «Timebestilling» og «Time hos legespesialist» øverst på vår nye webside: hMSK.no